avonturenfilm

Dakota

Gedeeltelijk op Curaçao gefilmd verhaal over een eigenaar van een eenmans-luchtvaartbedrijf die na een mislukte smokkelactie een heroïsche overtocht van de Antillen naar Nederland maakt.

Twee jongens en een oude auto

Jeugdfilm over twee Nederlandse jongens die in het door revoluties geteisterde Zuid-Amerika een spannend avontuur beleven.

Twee Nederlandse jongens belanden in een niet nader genoemd Zuid-Amerikaans land, waar de strijd om de politieke en militaire macht in volle gang is. Wanneer de plaatselijke bevolking bedreigd wordt door een ongeneeslijke ziekte, gaan de jongens de jungle in op zoek naar een serum.

Twee jongens en een oude auto werd geheel op locatie in Limburg opgenomen en is een van de vele jeugdfilms van regisseur Henk van der Linden.

Pipo en de piraten van toen

Kinderfilm rond de van televisie bekende kindervriend Pipo de Clown.

Nadat de pop van Plom is gestolen door een zeeman zetten Pipo de Clown, Mammalou, Klukkluk en Plom de achtervolging in. Op het eiland Rarumba komen ze oog in oog te staan met een roofzuchtige maar ook verdrietige piraat die de pop van Plom heeft gestolen omdat deze een treffende gelijkenis vertoont met zijn verdwenen zoon. Als Pipo de zoon heeft teruggebracht naar zijn vader kunnen de clown en zijn kornuiten terugkeren naar hun woonwagen in Nederland.