Ludzer Eringa

geboortedatum
04-11-1901
overleden
22-06-1962

biografie

Nederlandse acteur.

filmografie

  1. 1934
    Acteur
    Van Hoogstraten
  2. 1935
    Acteur
  3. 1936
    Acteur
  4. 1936
    Acteur
    officier van Justitie
  5. 1939
    Acteur
    officier van Justitie
  6. 1946
    Acteur
    Obergruppenf├╝hrer Ritter
  7. 1948
    Acteur
  8. 1948
    Acteur
  9. 1949
    Acteur

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun Eye

Steun Eye en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie