Koos Speenhoff

geboortedatum
23-10-1869
overleden
03-03-1945

biografie

Nederlandse zanger, dichter en tekenaar. Hij was gehuwd met zangeres en voordrachtskunstenares C├ęsarine Prinz.

foto's

filmografie

  1. 1904
    Acteur
  2. 1906
    Acteur
  3. 1908
    Acteur
  4. 1922
    Acteur
    entertainer
  5. 1926
    Acteur

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun Eye

Steun Eye en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie