Kees van der Knaap

filmografie

  1. 1979
    Geluid
  2. 1979
    Geluid
  3. 1984
    Geluid
  4. 1993
    Geluid
  5. 1993
    Geluid
  6. 1995
    Geluid
  7. 1996
    Geluid
  8. 1997
    Geluid
  9. 1999
    Geluid
  10. 2000
    Geluid

meer informatie

Op zoek naar meer materiaal uit onze collectie? Neem dan contact op met:

Mevr. Leenke Ripmeester
sales@eyefilm.nl
tel. 020 5891 426
mob. 06-41189635

steun Eye

Steun Eye en help ons erfgoed veilig te stellen voor de toekomst. Meer informatie